HEADER_GRAPHIC
Medlemsservice Aktiviteter Om os Moedested Indmeld
  aktiviteter-tryk her

28/8-08 Få styr på dine billeder ! Introduktion til iPhoto


For at være helt sikker på at få alle de bedste øjeblikke og de dejligste motiver med hjem fra ferien, så trykker vi som regel bare løs på digitalkameraet. Og når vi kommer hjem, bliver hele dyngen oftest bare hældt usorteret over på computeren og så skal der jo ikke mange ferier, fester eller familieforøgelser til, før iPhoto er blevet et uoverskueligt mylder af både præmiefotos, snapshots, fejlskud og uskarpheder.

Men med den seneste version af iPhoto er det egentlig slet ikke så svært hverken af få holdt styr på de vigtige billeder - eller at få rettet op på nogle af de værste fadæser. På torsdag 28. august kl 19.30 gennemgår Keld Preuthun og Kim Gammelgaard iPhoto 07 og giver dig gode redskaber til at få ryddet op i de digitale fotobunker. Niveauet vil blive på  ud af 

07-versionen af iPhoto er den version, som er med i iLife 08 pakken, og er din computer købt efter august sidste år, så har du allerede iPhoto 07 installeret og er dermed et godt stykke på vej til et velorganiseret fotoliv.


Mødested er som sædvanligt:

Jensens Bureau A/S
Fredensgade 34B
8000 Århus C

Er du ny - se menupunktet: Mødested for kørevejledning etc.

Vi starter som sædvanlig klokken 19.30


Vel mødt
Senest opdateret af Flemming Elimar Jensen d. 25-08-08

Tilbage
 
givere

Macsupport på Stjernepladsen Conviator hosting Apple