HEADER_GRAPHIC
Medlemsservice Aktiviteter Om os Moedested Indmeld
  aktiviteter-tryk her

Temaaften torsdag d. 4/3-04 - Fra noder til færdig lyd på Mac


Næste arrangement er lidt specielt!

Vi mødes allerede klokken 19 i Mejlgade 50, baggården - og kører så direkte ud til underviseren med afgang klokken 19.15.
Se adresse og vejbeskrivelse nede i teksten

Der er begrænset plads - til 8 personer, så er Mac og lyd noget for dig, er det bare med at tilmelde dig hurtigt, først til mølle princippet. Du modtager besked - om du er optaget eller ej fra os!

Fra noder til færdig lyd på Mac.

Underviser: Pia Rasmussen, studielektor i musikvidenskab, Århus Universitet.

Demonstration i brug af sequenser- og hardiskrecording- programmet Logic Audio, til produktion af musik, både CD-produktion, musik til film, samt undervisningsmateriale. Vi vil komme ind på emner som MIDI, harddiskrecording, nodeskrivning, softwareinstrumenter m.v.

Pia Rasmussen er studielektor i Musikvidenskab, Århus Universitet, hvor hun bl.a står for undervisningen af kommende musiklærere i brug af computer og musik. Hun har siden 1988 arbejdet med computer og musikproduktion, først på Atari og siden på MAC.

Hun har senest lavet musik til dokumentarfilmen Louise og Papaya (premiere for 14 dage siden i Kbvn, vises i løbet af foråret på TV2) og er i gang med musik til dokumentarfilm om jounalisten Lasse Ellegaard i Mellemøsten (af Katrine Borre) og til børneteaterstykket SKAB på Vores Teater i Helsingør.* Tilmelding Temaaften torsdag d. 4/3-04 - Fra noder til færdig lyd på Mac.
Bemærk at vi mødes klokken 19

OBS NYT Mødested:

VIGTIG NYHED!

Vi er flyttet ind til centrum af Århus, hvor vi nu holder vore aktiviteter.

Lokalerne ligger i

Digital Media
Mejlgade 50
Baghuset, venstre dør
8000 Århus C

Tlf. 27 11 82 28


Se uddybende beskrivelse under vejbeskrivelsen her:
Vejbeskrivelse:

Arrangementet er for medlemmer af MacØstjylland, men du kan også blive medlem af MacØstjylland ved at udfylde formularen på MenuPunktet: Indmeld

Senest opdateret af Flemming Elimar Jensen d. 24-02-04

Tilbage
 
givere

Macsupport på Stjernepladsen Conviator hosting Apple